Markedsføringsbilder Drammen-XL Bygg Smørgrav Sag –

Leave a comment
Livstilfotografering, Photoshoots

Markedsføringsbilder Drammen

Markedsføringsbilder Drammen
Reklamefotografering

Flyttet til Svelvik, Drammen

Et av våre første oppdrag i Norge var et sett med markedsføringsbilder for XL Bygg Smørgrav som holder til på Vestfossen i nœrheten av Drammen.

Etter flere år med eget fotostudio i Storbritannia, flyttet vi til Norge og Svelvik, Drammen i 2018 for å være tettere på familien. I England hadde vi en stor og etablert kundebase på tvers av bedrifter og privatkunder, og var i sterk vekst. Beslutningen om å flytte var derfor ikke enkel.

Vi har nå vært på plass i Svelvik siden høsten 2018, og har rukket å starte nytt selskap; Henning Photo AS. Vi har jobbet kontinuerlig med å utvikle og forbedre nettsidene våre og å komme i kontakt med lokale bedrifter siden startet. 

Lokal bedrift, Vestfossen

Vårt første oppdrag i Norge var for en lokal bedrift utenfor Drammen, XL Bygg Smørgrav Sag . Vi tok profesjonelle bilder av både sagbruket, produktene deres og de ansatte, til bruk i markedsføring og sosiale medier. Det var fantastisk å være “on-site” med gjengen hos XL Bygg Smørgrav Sag, med klar himmel og lav høstsol. Sistnevnte ga litt utfordringer med tanke på skygger, men fotoshooten ble en kjempesuksess! 

Markedsføringsbilder Drammen

Kunden var fornøyd med markedsføringsbilder

I tillegg til fotografering ute i høstsolen, tok vi også bilder inne. Her brukte vi Profoto studiolys for å gjenskape et naturlig lys, og for å sikre tydelige og skarpe bilder, der de riktige detaljene kommer frem. Kunden var fornøyd med både dagen og resultatet, og har i ettertid trykt opp et stort bilde på aluminium til å henge opp inne i bedriften. Bildene har også blitt brukt til markedsføring- og reklamemateriale, inkludert kaffekrus. Ta gjerne turen innom XL Bygg Smørgrav Sag for å se resultatet, eller se noen utvalgte bilder fra “shooten” nedenfor

Markedsføringsbilder Drammen
Smørgrav familiebilder
Markedsføringbilder Drammen
Henning Photo Drammen
XL Bygg Smørgrav Sag Vestfossen
XL Bygg Smørgrav Sag Vestfossen

Ta kontakt idag

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.