Videogalleri

Eksempler fra vårt videogalleri

Vårt videogalleri nedenfor viser eksempler på hvordan vi setter sammen korte videoer av vanlige bilder for noen av våre klienter. En kort video kan føye en ny dimensjon til enten websiden eller en presentasjon. Det kan ta noen sekunder å laste opp disse, men vœr tålmodig for vi tror du kommer til å like dem!

Her er en kort reklamevideo vi nettopp har laget for en av våre lokale kunder, Cutshim frisør og spa as, for å markedsføre en av deres spabehandlinger.

Video er en effektiv måte å markedsføre en bedrift på, kontakt oss i dag dersom du ønsker å diskutere hvordan dette kan hjelpe din bedrift.

Her er en kort video som vi har laget for Montér Svelvik som har åpnet et nytt, stort byggevarehus. Dette er en blanding av litt video og vanlige bilder satt sammen slik at vi viser mest mulig av både inne -og utebutikken.

Svelvik Produkter AS ga oss i oppdrag å lage en 6-7 minutter lang bedriftsvideo. I tillegg laget vi en kortere reklamevideo for Jobbfrukt som er et av produktene de leverer, se denne nedenfor.

videogalleri
videogalleri

Blueberry Hill Patisserie

Blueberry Hill Patisserie

Springfield Kitchen

Springfield Kitchen – Wedding Favours

Kontakt oss i dag for å finne ut mer om hvordan vi kan lage en video for din bedrift.