Portrett og Profilbilder – headshots

Personlig branding / merkevarebygging

Professionals pursuing that ‘just right’ look for LinkedIn profiles and résumés are tapping high-end headshot photographers who say they can help clients look better, feel better—and boost their careers” – Wall Street Journal

Profilbilder

Hva er forskjellen mellom portrett og profilbilder? Profilbilder blir stadig mer viktig både for å presentere et selskap og en person som “merkevare”. Folk kjøper gjerne fra selskaper de har kjennskap til / har personlige relasjoner til – fremhever ditt selskap det personlige aspektet på websidene?

Profil på sosiale medier

Er du på utkikk etter å profilere deg selv?  Eller kanskje på utkikk etter ny jobb?  Da er det viktig med et profilbilde av høy kvalitet – eller “headshot” som det ofte kalles.  Har du sjekket om dine profilbilder på LinkedIn, Facebook, Twitter og andre sosial medier viser deg fra din aller beste side – førsteinntrykket betyr alt!

Kreative

Er du på utkikk etter mer kreative livsstil bilder av deg selv?

Vi gjør fotograferingen av portrett og profilbilder til en hyggelig og positiv opplevelse for alle

Hvorfor er folk skeptiske til å bli fotografert? I de fleste tilfeller er det fordi fotografen ikke vet hvordan han skal få opplevelsen til å bli avslappet og gøy for kunden. Vi sørger for at våre klienter alltid har en god følelse etter en fotografering og er fornøyde med resultatet.

Les denne artikkelen som vi har publisert om viktigheten av å ha gode profilbilder i markedsføringen deres og tips om hvordan dere får dette – click here