XL Bygg Smørgrav Sag

Leave a comment
Livstilfotografering, Photoshoots
Reklamefotografering

Flyttet til Svelvik, Drammen

Etter flere år med eget fotostudio i Stobrittania, flyttet vi til Norge og Svelvik, Drammen i 2018 for å være tettere på familien. I England hadde vi en stor og etablert kundebase på tvers av bedrifter og privatkunder, og var i sterk vekst. Beslutningen om å flytte var derfor ikke enkel.

Vi har nå vært på plass i Svelvik siden høsten 2018, og har rukket å starte nytt selskap; Henning Photo AS. Vi har jobbet kontinuerlig med å utvikle og forbedre nettsidene våre og å komme i kontakt med lokale bedrifter siden startet. 

Lokal bedrift, Vestfossen

Vårt første oppdrag i Norge var for en lokal bedrift utenfor Drammen, XL Bygg Smørgrav Sag. Vi tok profesjonelle bilder av både sagbruket, produktene deres og de ansatte, til bruk i markedsføring og sosiale medier. Det var fantastisk å være “on-site” med gjengen hos XL Bygg Smørgrav Sag, med klar himmel og lav høstsol. Sistnevnte ga litt utfordringer med tanke på skygger, men fotoshooten ble en kjempesuksess! 

Kunden var fornøyd med markedsføringbilder

I tillegg til fotografering ute i høstsolen, tok vi også bilder inne. Her brukte vi Profoto studiolys for å gjenskape et naturlig lys, og for å sikre tydelige og skarpe bilder, der de riktige detaljene kommer frem. Kunden var fornøyd med både dagen og resultatet, og har i ettertid trykt opp et stort bilde på aliminium til å henge opp inne i bedriften. Bildene har også blitt brukt til markedsføring- og reklamemateriale, inkludert kaffekrus. Ta gjerne turen innom XL Bygg Smørgrav Sag for å se resultatet, eller se noen utvalgte bilder fra shooten nedenfor

Smørgrav familiebilder

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.